П`ятниця, 26.04.2024, 19:29

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2010 » Листопад » 29 » Запланований на 26 листопада семінар позашкільників Приірпіння відбувся
14:23
Запланований на 26 листопада семінар позашкільників Приірпіння відбувся
Міський семінар керівників гуртків
позашкільних навчальних закладів міста Ірпеня
26 листопада 2010 року в Центрі творчості дітей та юнацтва відбувся міський семінар керівників гуртків позашкільних навчальних закладів на тему: «Роль позашкільного навчального закладу у визначенні інтересів, нахилів, здібностей школярів у різновидах творчої діяльності, сприянні їх професійному самовизначенню на основах реалізації змісту авторських та адаптованих програм».
 Центр творчості завжди з радістю зустрічає гостей. 26 листопада 2010 р. в заклад з’їхалися керівники гуртків Приірпіння, щоб подивитися на роботу закладу. Дорогими гостями були: директор Науково-методичного центру м. Ірпеня Шкарпітко Ніна Олексіївна, директор Еколого-технічного центру Кривенко Олександр Іванович, завідуюча відділом ЕТЦ Корчовна Людмила Степанівна, методист ЕТЦ Іра Василівна, завідуюча позашкільною освітою НВО «Освіта» Олена Олександрівна, керівники гуртків Еколого-технічного центру та НВО «Освіта».   
                                 
 
  Теоретичний блок був розпочатий виступом з теми   Шкарпітко Н.О., далі директор Центру творчості Осецька Л.Т. презентувала авторські та адаптовані програми позашкілля, якими користуються керівники гуртків Центру творчості, методист Луценко І.В. розповіла про конкурси, виставки та фестивалі, в яких беруть участь вихованці Центру творчості, та як керівники гуртків заохочують своїх вихованців до роботи в гуртках.
 В практичній частині семінару було проведено екскурсію по закладу та знайомство гостей з кращими роботами вихованців Центру творчості дітей та юнацтва у виставковій залі Центру творчості.
  Далі Жовнір О.М., керівник гуртка «Намистинка», з своїми вихованцями провела майстер – клас з виготовлення виробів з бісеру «Осіннє дерево» та подарувала на згадку гостям невеличкі брелки - сувеніри.
  Небатова С.С., керівник гуртка «Чарівна ниточка», провела майстер – клас з виготовлення м’якої об’ємної іграшки «Вишенька», яку з великим задоволенням було зроблено і теж подаровано гостям.
                        
  В актовій залі Центру творчості вихованці літературних гуртків «Рідне слово» та «Дебют» зачитали художні твори класиків української літератури Т.Г. Шевченка, І.Я. Франка, Лесі Українки (Філобоченко Катерина, Левченко Ярослав, Чернявський Владислав, Дацій Марина, Мельниченко Іра, Рашко Настя, Резва Яна) та свої власні твори (Розбицький Володимир, Василевська Анна).
 
                                
   Особливо вразив своєю масовістю та майстерністю виконання виступ вихованців гуртків «Веселочка», «Дударики», «Маків цвіт» під загальною назвою «Мій рідний Гостомель!» під керівництвом Коваленко Людмили Сергіївни, яка сама написала слова та музику до виконаних пісень.  
     
                                
  Завдяки виступам вихованців Центру творчості, робочий семінар перетворився на свято.      
 Адміністрація Центру творчості дякує керівникам гуртків закладу за прекрасну організацію семінару та пророблену роботу, бажає подальших творчих успіхів та наснаги на педагогічній ниві.
Переглядів: 1286 | Додав: ctdu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Опитування

Щоб ви хотіли змінити в нашому центрі?
Всього відповідей: 16

Пошук

Расходомеры топлива