Вівторок, 16.04.2024, 08:36

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Січень » 14 » Зимові канікули...
12:53
Зимові канікули...
           
     
Закінчилися зимові свята і разом з ними і шкільні канікули
 На жаль, не всі діти провели їх цікаво і корисно. Але це не стосується вихованців Центру творчості тому, що для них було організовано дозвілля в повній мірі. Наприклад, вихованці гуртка «Хочу все знати!» (керівник Луценко І.В.) разом з учнями ЗОШ №13 ( 7-б клас, керівник Смик Т.Р., 8-в клас керівник Прокопенко С.П.) відвідали фабрику ялинкових прикрас в с. Клавдієво. Діти побачили цікавий та захоплюючий світ народження ялинкової кульки. Були дещо спантеличеними,  коли побачили, в яких умовах працюють люди, які створюють таку красу. Дізналися, що фабрика виготовляє різноманітні скляні ялинкові прикраси: кулі діаметром від 40 до 150 мм, верхівки та формові іграшки. Реалізовує ялинкові іграшки зі скла, лавсану та метафазу. Всі прикраси виготовляються вручну, що дає можливість розпису ялинкових прикрас за ескізами замовника.
 30 грудня 2010р. в актовій залі Центру творчості відбулося свято Нового року на яке завітали казкові герої: гноми, Казкарка, Снігуронька, Дід Мороз та інші. Вони проводили ігри та конкурси. Особливо сподобалися дітям конкурси на кращий новорічний костюм та конкурс «Хто справжня принцеса?». Діти із задоволенням водили хороводи навколо ялинки, розповідали Діду Морозу вірші та демонстрували свої спортивні здібності. Всі присутні отримали смачні цукерки, які надав селищний голова Кириченко А.І.
 Керівники гуртків Коваленко Л.С. та Жовнір О.М. провели для вихованців своїх гуртків новорічне святкування «У дружньому колі». Діти танцювали біля ялинки, проводили конкурси, грали в ігри та розгадували загадки. Найспритніші та найрозумніші отримували смачні цукерки.
  Керівник гуртка рукоділля та моделювання одягу Небатова С.С. проводила з своїми вихованцями зимові розваги на свіжому повітрі, яке так потрібне сучасним дітям.                    
  Хореографічний колектив «Чарівна країна» з керівником Дорошенко О.М. провели новорічний ранок з танцями, іграми та різноманітними конкурсами. На свято завітали Дід Мороз з Снігуронькою. Всі діти і батьки з великим задоволенням танцювали навколо ялинки і отримали солодкі подарунки.
  Всім дітям, їх батькам та керівникам гуртків адміністрація Центру творчості дякує за участь при проведенні зимових канікул та новорічних свят! Бажаємо в Новому 2011 році здоров’я, творчих успіхів та педагогічної наснаги!
Переглядів: 1255 | Додав: ctdu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Опитування

Чи подобається вам жити у Гостомелі?
Всього відповідей: 15

Пошук

Расходомеры топлива