П`ятниця, 19.04.2024, 01:08

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Лютий » 20 » Повага приходить до тих, хто щедрою рукою сіє добірні зерна розумного і вічного…
10:41
Повага приходить до тих, хто щедрою рукою сіє добірні зерна розумного і вічного…
Осецька Л. Т. 14 років( з 1998 по 2012 рр.) пропрацювала директором Центру творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня, з 1995року і до сьогодні працює у даному закладі керівником етнографічного гуртка «Спадщина». Педагогічний стаж Лідії Трохимівни понад 40 років. Лідія Трохимівна - педагог за покликанням, творча особистість, відмінно володіє методикою викладання гурткової роботи. Створила власну авторську програму етнографічного гуртка «Спадщина», завдяки якій у стінах Центру творчості створено музейну композицію з народознавства.
Шанований і авторитетний керівник дитячого колективу, створює сприятливі умови для навчання та виховання дітей, для їх всебічного розвитку. Надзвичайно талановитий , творчий педагог, має високий рівень науково-теоретичної підготовки, вміло реалізує принципи дидактики, розуміє високу значимість своєї роботи і завдань у справі виховання підростаючого покоління.
Педагог має високі організаторські здібності, добре знає психологію дитини, характеризується широкою ерудицією, любов’ю до дітей, щоденною невтомною працею над собою і вихованцями. Кожне заняття Лідії Трохимівни цікаве чимось новим, особливим, не схожим на попереднє. У спілкуванні з дітьми вона завжди чемна, коректна. Лагідність і душевне тепло, добро і щирість гармонійно поєднуються в ній з наполегливістю, працелюбністю та цілеспрямованістю.
Осецька Лідія Трохимівна має багато нагород від міського та обласного відділів освіти. Нагороджена «Почесною грамотою» Міністерства освіти і науки України (2001 р.), знаком «Відмінник освіти України» (2003р.), подяками від Головного Управління освіти і науки Київської облдержадміністрації, Управління освіти і науки Ірпінської міської ради та селищної адміністрації.
Осецька Л.Т. - активний учасник і один із засновників відомого в регіоні і за межами області народного аматорського хору «Криниця».
Сказати про те, що Лідія Трохимівна працює із таким завзяттям, що й молодь позаздрить, це не сказати нічого. Педагог встигає скрізь: десятки конкурсів, виставок, фестивалів, святкових концертів тощо – це неповний перелік справ юних дарувань, які навчаються у гуртку «Спадщина».
Лідія Трохимівна користується заслуженим авторитетом серед колег, батьків та вихованців. За порадами з питань виховання дітей у сім’ї батьки звертаються до Лідії Трохимівни. Спокійна, доброзичлива, тактовна, все своє життя поєднала з дітьми і не уявляє його без спілкування з ними.
Але найбільшою нагородою вважає повагу від жителів Гостомеля, своїх учнів та вихованців. «Якщо твої учні, яких навчав і навчаєш, їхні батьки, колеги по роботі, односельчани, близькі і далекі знайомі звертаються, потребують твоєї поради, телефонують, пишуть листи і взагалі щиро посміхаються, зичать здоров’я при зустрічі, то ти живеш і працюєш недаремно», - так мовить Лідія Трохимівна.
Невже є щось вище такої нагороди, як людська шана?!

Литвиненко І.Л., методист ЦТДЮ м. Ірпеня
Переглядів: 849 | Додав: Kiriya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Nazimmuhammed  
0
I've been loionkg for a post like this for an age

1 Андрій Куцевалов  
0
Приєднуюсь до сказаного.
Від себе додам, що Лідія Трохимівна умілий і строгий наставник і просто щирий друг.

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Опитування

Щоб ви хотіли змінити в нашому центрі?
Всього відповідей: 16

Пошук

Расходомеры топлива