П`ятниця, 29.03.2024, 04:38

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » Архів матеріалів
Березень… Початок весни, коли відступають зимові морози, коли оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. Весна переступить через снігові замети, озветься до нас радістю. Розтане сніг, і в серце постукає надія, що всі зимові негаразди, так як і зима, минуть, відлетять, і світ оновиться. Березень починається й чудовим святом – міжнародним жіночим днем.
Адміністрацією закладу було прийнято рішення, що свято для мам та бабусь гуртківців обов’язково має відбутися. Вихованці двох гуртків – театрального «Карусель» (керівник Кульбовська І.П.) та фольклорного «Веселочка» (керівник – Коваленко Л.С.) підготували святкову програму для дорогих та рідних жінок.
Свято відбулося 6 березня в актовій залі ЦТДЮ м. Ірпеня. Гуртківці демонстрували свої таланти гостям - співали, читали вірші, виконували хореографічні композиції. Завершили програму демонстрацією слайдів із фотографіями дорогих для кожного вихованця жінок. Мамам та бабусям діти подарували яскраві листівки, що були вигот ... Читати далі »
Переглядів: 739 | Додав: Kiriya | Дата: 18.03.2014 | Коментарі (0)

Осецька Л. Т. 14 років( з 1998 по 2012 рр.) пропрацювала директором Центру творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня, з 1995року і до сьогодні працює у даному закладі керівником етнографічного гуртка «Спадщина». Педагогічний стаж Лідії Трохимівни понад 40 років. Лідія Трохимівна - педагог за покликанням, творча особистість, відмінно володіє методикою викладання гурткової роботи. Створила власну авторську програму етнографічного гуртка «Спадщина», завдяки якій у стінах Центру творчості створено музейну композицію з народознавства.
Шанований і авторитетний керівник дитячого колективу, створює сприятливі умови для навчання та виховання дітей, для їх всебічного розвитку. Надзвичайно талановитий , творчий педагог, має високий рівень науково-теоретичної підготовки, вміло реалізує принципи дидактики, розуміє високу значимість своєї роботи і завдань у справі виховання підростаючого покоління.
Педагог має високі організаторські здібності, добре знає психологію дитини, характеризується ... Читати далі »
Переглядів: 844 | Додав: Kiriya | Дата: 20.02.2014 | Коментарі (2)

Герої всі, хто був в Афгані, Живі й полеглі…Біль і рани… 25 років минуло з того часу, як офіційно були виведені радянські війська з Афганістану, а у воїнів-афганців і досі болять рани, і досі лунають вибухи гранат та кулеметні черги, ніби все це було тільки вчора. Молоде покоління мало що знає про війну в Афганістані. Хіба що з екранів телевізора чують про те, як воювали молоді юнаки в чужій країні за чужі інтереси. Напередодні пам’ятної дати 11 лютого 2014 року до Центру творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня запросили воїна - інтернаціоналіста Цитроша Віктора Миколайовича. На зустріч з Віктором Миколайовичем до актової зали завітали керівники гуртків зі своїми вихованцями, батьки, адміністрація закладу. Віктор Миколайович талановита і творча людина. Він підготував для дітей фільм про Афганістан з документальними кадрами та власними фото з однополчанами. Чоловік всі свої спогади про війну висловив у власних піснях, в яких відчувалися біль та туга за загиблими товаришами. Виконував ... Читати далі »
Переглядів: 624 | Додав: Kiriya | Дата: 20.02.2014 | Коментарі (0)

28 січня у дитячій бібліотеці м. Ірпеня відбувся ІІ етап ( міський) обласного поетичного конкурсу «Зерна доброти» (власні поетичні твори). Це культурно-освітній захід спрямований на підтримку обдарованих дітей у галузі «Літературна творчість».
Мета проведення конкурсу – утвердження творчої особистості дитини, що прагне творити художнє слово, яке відображає духовні надбання української та загальнолюдської культури. Засновником конкурсу є Київський обласний комунальний позашкільний навчальний заклад «Мала академія наук учнівської молоді».
Від Центру творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня участь у конкурсі взяла вихованка мовно-літературного гуртка «Рідне слово» Федорова Антоніна, керівник Литвиненко І.Л. Дівчинка представила власну поезію: «У день відкриття пам’ятника Кобзареві», «Плекаю мрію я про те…» і зайняла перше місце в старшій віковій категорії.

У день відкриття пам’ятника Кобзареві
( Восени 2011р. у сел. Гостомель встановили пам’ятник Т.Шевченку) ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 739 | Додав: Kiriya | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (1)

     ... Ось і добіг до кінця 2011-2012 навчальний рік.
    29 травня останній дзвінок, за традицією, пролунав і на подвір`ї Центру творчості. На святкову лінійку зібралися не лише педагоги, вихованці та їхні батьки, а й завітали почесні гості: народний депутат України, заступник голови комітету Верховної Ради України з питань бюджету, ректор Національного університету державної податкової служби України Мельник Петро Володимирович, помічник депутата Київської обласної ради, генерального директора підприємства «Рада» Семко Наталії Григорівни Брацлавська Олена Степанівна, помічник депутата Ірпінської міської ради, мецената Прилипка Юрія Ілліча Кушнірук Віталій Миколайович , заступник голови Гостомельської селищної ради Саєнко Василь Михайлович та ін. Вітальні слова  , пісні, танці та інші концертні номери від вихованців, привітання,нагородження грамотами, подяками та подарунками від гостей, фото на згадку про ... Читати далі »
Переглядів: 995 | Додав: ctdu | Дата: 31.05.2012 | Коментарі (0)

   Вже стало традицією - святкова хода дитячого духового оркестру "Фанфари" центральною вулицею сел. Гостомель 9 травня до пам`ятника загиблим героям у Великій Вітчизняній війні. 35 хлопчиків і дівчаток духового оркестру пройшлись урочистим маршем на чолі колони учнів ЗОШ №13, працівників та депутатів селищної ради, поліклініки, заводу ВАТ "Ветропак" та інших жителів селища. Загальновідомо, що духова музика піднімає настрій та об`єднує людей.
   Ми, нащадки, забов`язані завжди пам`ятати ціну, яку заплатили наші батьки й дідусі за мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити.
   Дорогі ветерани!
   Ми, молодь сел. Гостомель, у день річниці славної Перемоги бажаємо Вам міцного здоров`я, щастя, благополуччя, любові, шани та віри у славне майбутнє нашого селища і рідної нашої України! 
 
Переглядів: 858 | Додав: ctdu | Дата: 22.05.2012 | Коментарі (0)

  Нещодавно у музеї під відкритим небом у місті Переяслів-Хмельницький відбулася традиційна виставка-фестиваль, присвячена Великодню.Вихованці та керівники гуртків нашого Центру творчості у цьому році стали активними учасниками цієї виставки-фестивалю, були представлені роботи з бісеру, тіста, витинанки, декоративне плетиво з газет, м`яка іграшка, ляльки на пляшці, писанки та ін. Приємно здивували відвідувачів виставки роботи Жовнір Богдани, Калужиної Анастасії, Горевої Анастасії (керівник Жовнір О.М.); Майбороди Артема, Лєбєдєвої Єлизавети, Здоренко Яни (керівник Небатова С.С.).
  ЩИРО ДЯКУЄМО УЧАСНИКАМ ЗА КРОПІТКУ ПРАЦЮ!
 
        
Переглядів: 1031 | Додав: ctdu | Дата: 08.05.2012 | Коментарі (0)

  Вихованці та керівники гуртків щороку беруть участь у різноманітних конкурсах , виставках ,    фестивалях .
  Ось і в першому півріччі 2011-2012 навчальному році гуртківці взяли участь у багатьох міських , обласних конкурсах . Є уже перші результати :
· Жовнір Богдана із роботою « Ой на Івана , ой на Купала..» зайняла III місце в обласному  конкурсі  юних фотоаматорів «Неосяжна  моя Україна» ;ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі "Діти за чисту енергію" ; І місце у обласній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва "Скарби рідного краю";
 · Василевська Анна зайняла III місце у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості , присвяченому Шевченківським дням  у номінації « Література» ;
. Коваленко Андрій став переможцем обласного етапу конкурсу "Податки очима дітей" ;
· Жовнір Оксана Миколаївна , керівник ... Читати далі »
Переглядів: 854 | Додав: ctdu | Дата: 06.03.2012 | Коментарі (0)

   15 лютого біля приміщення старої школи, коло меморіальної дошки, встановленої на честь загиблих воїнів Володимира Радченка та Анатолія Чайки, в котрий раз, за традицією, зберуться воїни – інтернаціоналісти, які служили в Афганістані, щоб ушанувати пам`ять загиблих товаришів. Напередодні вихованці гуртка «Рідне слово» ЦТДЮ м. Ірпеня побували у Цитроша Віктора Миколайовича, який з 1982 р. по листопад 1983 р. (1,5 роки) служив у Афганістані ( Північний Афганістан, місто Файсабад) спочатку рядовим, а потім у чині сержанта (860 мотострілковий полк). Був оператором – наводчиком БМП. Брав участь у 22 бойових завданнях.
    Вихованці Центру творчості побували у гостях у Віктора Миколайовича і взяли у нього інтерв`ю:
 - Вікторе Миколайовичу, пам`ятаєте найзапекліший бій?
 - Найзапекліший бій був у районі укріплення Бахарак, наші воїни, чисельністю 200 чоловік, протистояли ворогові у кількості 700 чоловік. Найважчим було ... Читати далі »
Переглядів: 844 | Додав: ctdu | Дата: 14.02.2012 | Коментарі (0)

              
 
30 грудня 2011 року у Центрі творчості, а 5 січня 2012 року в селищному будинку культури відбулися святкові концерти, присвячені Новому року та Різдву Христовому. Силами керівників гуртків та вихованців була організована та проведена святкова вистава, у ході якої задіяні були і герої вистави, і гості, глядачі у залі. Лунали новорічні вірші, пісні, діти водили хороводи, змагалися у конкурсах та ін.
   Колектив Центру висловлює особливу подяку вихованцям ансамблів "Веселочка", "Дударики" та їхньому керівникові Коваленко Л.С., а також керівникам гуртків "Барвінок" Тимофєєвій О.В., "Фокус" Вознюку В.М ... Читати далі »
Переглядів: 1118 | Додав: ctdu | Дата: 06.01.2012 | Коментарі (1)

« 1 2 3 4 5 6 »

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Опитування

Щоб ви хотіли змінити в нашому центрі?
Всього відповідей: 16

Пошук

Расходомеры топлива